Tarieven

TARIEVEN vanaf 01 juni 2018

Gesprekssessies

Per sessie

70,-

Trajecten

Hooggevoeligheidstraject

350,-

Vierveldentraject

420,-

Rechtspraak voor bevrijding

420,-

Energiebehandelingen

per behandeling

40,-

workshops

Dit verschilt per workshop. De prijzen staan bij het evenement vermeld.

Lezingen

Per lezing per persoon
Op locatie voor groepen op aanvraag

15,-

Gastcolleges

Op aanvraag

Praktisch
Voor zelfstandig ondernemers zijn bovengenoemde tarieven exclusief 21% btw. E
en btw-factuur wordt op verzoek toegestuurd.
Betalingen graag contant na afloop van iedere sessie. Of via internetbankieren, de betaling dient dan uiterlijk daags voor de afspraak over te zijn gemaakt. Betaalgegevens van de praktijk staan vermeld op de welkomstpagina.
Een afspraak korter dan 24 uur tevoren afgezegd wordt volledig in rekening gebracht.
Indien van toepassing zijn reiskosten op basis van kosten openbaar vervoer vol tarief.

Goed om te weten
In mijn werk staan inzicht en bewustwording centraal. Dit is een spiritueel energetisch proces wat zich tenslotte in het fysiek lichaam manifesteert.
Ik werk met methoden die dit proces kunnen versterken en ondersteunen en volg geen nascholing op andere gebieden binnen de natuurgeneeskunde. Daarom ben ik niet meer aangesloten bij beroepsverenigingen voor natuurgeneeskundig therapeuten. Sessies worden om die reden niet (gedeeltelijk) vergoedt door zorgverzekeraars. In de prijsstelling is hiermee rekening gehouden.

Trajecten worden soms door werkgevers of begeleidende instanties deels of volledig vergoedt, bijvoorbeeld als onderdeel van een re-integratietraject. Om mijn professionaliteit te waarborgen volg ik erkende cursussen en bijscholingen op mijn vakgebied.

Voor fysieke ondersteuning van klachten als klassieke massage, voetzoolreflexologie, fytotherapie, voedingsadvies of begeleiding van vasten- en reinigingskuren verwijs ik graag naar een natuurgeneeskundig therapeut op dat gebied.