Sessies

Je kan een weg volgen,
maar je kunt ‘m ook gaan.

Gesprekssessie,
Na drie tot vijf gesprekken kan je je eigen kracht weer voelen, helder je richting weten, of bepaalde patronen in je leven doorzien waardoor je die kunt gaan veranderen.

In het eerste gesprek maken we kennis, onderzoeken we je hulpvraag en kijken welke werkvorm het best bij je vraag past. Één gesprek kan soms al voldoende inzicht geven. Ben je bezig met een innerlijke ontwikkelingsweg waarbij steeds nieuwe vragen opkomen die je graag samen met mij uitwerkt dan kan dat natuurlijk ook.

Zielsbiografiegesprek,
Je wordt je bewust van de invloed van vroegere ervaringen op je leven nu. Je gaat jezelf hierdoor beter begrijpen.

Dit is een reading waarin je op een concrete manier informatie over vragen die je stelt. Soms wil je inzicht in situaties op gebied van wonen of je werk of relatie, vanwege gemaakte keuzes of te nemen beslissingen. Of je zit niet lekker in je vel en wil je graag beter voelen. Soms heeft de informatie niet te maken met het onderwerp wat je inbrengt maar geeft het inzicht in iets wat speelt in je onderbewuste en wat jouw aandacht vraagt omdat het nu urgenter is. Je herkent het in meer of mindere mate als het spreekwoordelijke belletje wat rinkelt. Zo komt het in je bewustzijn en dat is precies de bedoeling.

Astrologisch consult,
Duiding van planeetstanden uit je horoscoop maakt wegwijs in je karakter, persoonlijke ontwikkeling en zielspad.

In dit consult is je geboortehoroscoop het onderzoeksveld om helderheid te krijgen over een bepaald thema of periode waarin belangrijke gebeurtenissen speelden. Ook bij vragen met betrekking tot je persoonlijke ontwikkeling en zielspad. Ik werk hoofdzakelijk met aan de vraag gerelateerde planeettransities en karmische aspecten. Een astrologisch consult bestaat uit een telefonische intake en één sessie. Behalve je geboortedatum en geboorteplaats, is ook je geboortetijd essentieel.

Healing,
Verlicht pijn en herstelt de energieverhouding in je lichaam. Je kan jezelf weer als geheel ervaren en je vitaliteit komt terug.

Deze energiebehandeling werkt via de energielagen in op je fysieke lichaam en is op drie manieren werkzaam: het ondersteunt, heelt en versterkt. Een healing draagt bij aan de bespoediging van de herstelfase na een langdurige ziekte, helpt afvoeren van fysieke pijn en energetisch ‘afval’ tijdens een transformatieproces en herstelt de energiebalans van je lichaam waardoor jij jezelf weer als geheel gaat ervaren.

Over zielsbiografie en Akashakronieken
Tijdens je leven laten indruk-wekkende ervaringen als het ware energetische voetafdrukken achter die jouw zielspad vormen. Dit pad noem ik je zielsbiografie. Alle zielsbiografieën tezamen maken deel uit van het collectief bewustzijn. In sommige tradities de Akashakronieken genoemd. Iemand die geschoold is in het schouwen van deze kronieken kan jouw zielsbiografie lezen.

Voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar ontwikkeling wil werken.

%d bloggers liken dit: