Schrijfbedrijf

Welkom bij het schrijfbedrijf van Wegwijs in Bewustzijn. Ook in mijn geschreven werk zijn de kernwoorden: inzicht, ontwikkeling en heelwording. Ik probeer mensen zo te inspireren dat het tot beweging leidt. Met boeken, publicaties en blogs. Sinds kort is daar het onderdeel Heelverhalen bijgekomen, dat specifiek heelwording tot doel heeft.

Op de pagina Heelverhalen staan de verschillende verhaalvormen, voor wie en in welke situatie ze geschikt zijn, en op welke manier ze kunnen bijdragen in een heelwordingsproces. Dit wordt door vier voorbeelden geïllustreerd. Onderaan de pagina is een blok met ruimte voor klantervaringen.

Op de pagina Boeken vind je naast bestelgegevens, informatie en lezer reviews ook een gratis download van het nieuw hoofdstuk uit de in september 2020 verschenen tweede druk van het boek Het verwenste kind.

De pagina Publicaties bevat gepubliceerde artikelen, biografische verhalen en mijn rubriek die tweemaandelijks in de Mijn Geheim Special magazine verschijnt waarin ik cliëntervaringen uit de praktijk beschrijf. (…aan deze pagina word nog even gewerkt..)

Blogs op deze website worden ook gepubliceerd op de website van Ik Kies Natuurlijk.

Met één klik op de button naar de inhoud

Voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar ontwikkeling wil werken.

%d bloggers liken dit: