Praktische informatie

Bereikbaarheid
Ik werk in de regio Amsterdam en ben aangesloten bij het coachhuis. Er zijn op verschillende locaties afspraakmogelijkheden. De locaties beschikken over voldoende parkeergelegenheid en zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Openingstijden
Dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 uur tot 15:00 uur
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur.
De praktijk is gesloten op vrijdag, zondag en maandag na 11.00 uur.

Telefonisch spreekuur
Iedere maandag van 09.00 uur tot 11.00 uur.

Betaling
Sessies en heelverhalen, contant bij de afspraak of door overmaking vooraf. Een traject kan in drie gelijke termijnen worden voldaan, (alleen voor particulieren).

Afspraak annuleren
Graag tijdig, via telefoon, app of mail. Een sessie niet, of korter dan 24 uur voor de afspraak afgezegd wordt voor 75% in rekening gebracht.

Zorgverzekeraars
Door mijn beroepstransformatie van natuurgeneeskundig therapeut naar levenspadbegeleider ben ik niet meer aangesloten bij de beroepsvereniging voor natuurgeneeskunde. Derhalve worden sessies door zorgverzekeraars niet vergoedt. Hiermee is in de prijsstelling rekening gehouden.

Vergoedingsmogelijkheden
Werkgevers vergoeden soms deels of volledig de kosten van een sessie of traject. Bijvoorbeeld als onderdeel van een herstel of re-integratietraject. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden.

Voor iedereen die op een bewuste manier aan zijn of haar ontwikkeling wil werken.

%d bloggers liken dit: