Welkom

Veranderingen, veranderingen…

De afgelopen periode hebben de werkzaamheden in mijn praktijk een interessante ontwikkeling doorgemaakt. Schrijven over levensthema’s met iemands biografie als uitgangspunt kreeg steeds vaker de nadruk in publicaties en als leidraad in sessies Ik heb hiermee de vorm gevonden waarin ik mij het meest krachtig uit kan drukken. Sessies als ondersteuning van je ontwikkelingspad blijven mogelijk. De trajecten verdwijnen maar er komen andere interessante vormen voor in de plaats.  Dit vraagt om een aanpassing waardoor nu niet alle pagina’s beschikbaar zijn. Heel graag zie ik je na de zomer.

 

                                                                                                                                                     

Binnenkort verschijnt de 2eherziene- druk van  ‘Het verwenste kindmet een klinkende recensie van Prof R.A.C. Hoksbergen Emeritus hoogleraar Adoptie. Heb je het boek nog niet in huis? Mail via het contactformulier, dan sturen we het toe.

 

 

 

 

Wegwijs in Bewustzijn is de praktijk van Babet Bruns, levenspadbegeleider en schrijver van boeken, biografische verhalen en poëzie. Ze schreef onder andere de autobiografische roman ‘Het verwenste kind ‘ over de invloed van adoptie en kindermishandeling, (juli 2016, uitgeverij Elikser). Wegwijs in Bewustzijn staat in het Handelsregister van de KvK ingeschreven onder nummer 71430237. Bankrekeningnummer van de praktijk: NL21TRIO0379207192, t.n.v. Wegwijs in Bewustzijn, Amsterdam.