Interview ‘Het verwenste kind’, magazine UP Lister, december 2016

Magazine UP is het cliëntenblad van Lister, voorheen SBWU, een zorg- en herstelondersteunende organisatie voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblemen in Utrecht. UP belicht onderwerpen die voor cliënten van belang kunnen zijn. Magazine UP verschijnt vier keer per jaar.

Ieder kwartaal heeft een eigen thema. Het decembernummer van 2016 kreeg als thema ‘Familie’. Voor dit nummer werd ik geïnterviewd door Grieke Gansekoele, cliëntconsulent van Lister. Ze vertelde haar ervaring met het lezen van het boek, enkele thema’s hieruit werden nader belicht, en we bespraken mijn toekomstplannen.

Gepubliceerd door Wegwijs in Bewustzijn, gesprekspraktijk en schrijfbedrijf.

schrijver- levenspadbegeleider

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: