Boekpresentatie Het verwenste kind.

Zondagmiddag 17 juli 2016 presenteerde ik mijn eerste boek Het verwenste kind, in centrum De Roos in Amsterdam. Het was één van de eerste echt zonnige dagen en de zomervakantie was juist van start. Toch was iedereen die maar even kon aanwezig. De sfeer was fijn, de reacties verwarmend. Een zonovergoten middag, ook binnen.

Sfeerimpressie

Indrukwekkende speech van Jitske Kingma, uitgever van uitgeverij Elikser, die in mijn boek een parel met een boodschap zag en het belang om deze te verspreiden. Dank Jitske!

 

Uiteraard een klein voorleesmomentje van de schrijver zelf ;)


Het eerste exemplaar heb ik uitgereikt aan Miko-Serko Carels van de organisatie JONGWIJS. Deze organisatie bestaande uit ervaringsdeskundigen biedt uit huis geplaatste jongeren mogelijkheden om hun ervaring in gezinsvormen, door middel van empowerment en een positieve benadering in te zetten om te inspireren en motiveren. Als geen ander weten zij wat je als kind met een wankele basis tegenkomt op de levensweg naar volwassenheid. Uit respect voor hun belangrijke werk!

Gepubliceerd door Wegwijs in Bewustzijn, gesprekspraktijk en schrijfbedrijf.

schrijver- levenspadbegeleider

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: