Boekpresentatie Het verwenste kind.

Zondagmiddag 17 juli 2016 presenteerde ik mijn eerste boek Het verwenste kind, in centrum De Roos in Amsterdam. Het was één van de eerste echt zonnige dagen die zomer en de zomervakantie was juist van start. Toch was iedereen die maar even kon aanwezig. De sfeer was fijn, de reacties verwarmend. Een onvergetelijke zonovergoten middag, ook binnen in de zaal.

Sfeerimpressie

 

Indrukwekkende speech van Jitske Kingma, uitgeefster van uitgeverij Elikser, die in mijn boek een parel met een boodschap zag en het belang om deze te verspreiden. Dank Jitske!

Het eerste exemplaar heb ik uitgereikt aan Miko-Serko Carels van de organisatie JONGWIJS. Deze organisatie bestaande uit ervaringsdeskundige medewerkers biedt uit huis geplaatste jongeren mogelijkheden om de opgedane wijsheden in gezinsvormen, door middel van empowerment en een positieve benadering, te delen en in te zetten om te inspireren en motiveren. Als geen ander weten zij wat je als kind met een wankele basis tegenkomt op de levensweg naar volwassenheid. Uit respect voor hun belangrijke werk!

Uiteraard een klein voorleesmomentje van de schrijver zelf ;)