Interview over ‘Het verwenste kind’, magazine UP Lister, December 2016

Magazine UP is het cliëntenblad van Lister, voorheen SBWU, een zorg- en herstelondersteunende organisatie voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen en verslavingsproblemen in Utrecht. UP belicht onderwerpen die voor cliënten van belang kunnen zijn. Magazine UP verschijnt vier keer per jaar.

Ieder kwartaal heeft een eigen thema. Het decembernummer van 2016 kreeg als thema ‘Familie’. Voor dit nummer werd ik geinterviewd door Grieke Gansekoele, cliëntconsulent van Lister. Ze vertelde haar ervaring met het lezen van het boek, enkele thema’s hieruit werden nader belicht, en we bespraken mijn toekomstplannen.

Via onderstaande link kun je het hele interview lezen.
interview-up-clientenblad-lister-nr-4-december-2016

Gepubliceerd door Wegwijs in Bewustzijn, gesprekspraktijk en schrijfbedrijf.

schrijver- levenspadbegeleider

%d bloggers liken dit: